Защитникът на Челси - Калиду Кулибали, говори за проблемите в отбора

...
Защитникът на Челси - Калиду Кулибали, говори за проблемите в отбора
Коментари Харесай

Кулибали: Искаме да помогнем на мениджъра

Защитникът на Челси - Калиду Кулибали, говори за проблемите в тима след провалянето от Фулъм с 1:2 в отсрочения мач от 7-ия кръг на Висшата лига на Англия.

Сенегалецът показа, че той и съотборниците му желаят да оказват помощ на своя треньор Греъм Потър и да преодолеят дружно рецесията.

„ Знаем, че е мъчно за почитателите. Ще се опитаме да създадем всичко, с цел да променим тази обстановка и се надявам те да продължат да имат вяра в тима. Има огромно напрежение върху треньора и тима, само че всички го поддържат. Искаме да му помогнем и да го накараме да се гордее, сега е мъчно, само че ще дадем всичко от себе си. Да, имаме доста контузени, играчи, които отсъстват. В момента е мъчно, само че би трябвало да продължим да работим ".

" Не можем да стоим по този начин и да чакаме да се върнат, с цел да покажат нещо друго на терена. Това е сложна обстановка, само че не можем да се оплачем, просто би трябвало да работим настойчиво и да продължим да имаме вяра “, съобщи Кулибали пред пресслужбата на лондонския тим.

Челси е 10-и в таблицата на Висшата лига с 25 точки от 18 мача.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР